A SOM volem ajudar-te a aconseguir els teus objectius d’una manera Senzilla, Òptima i amb una bona Mentalitat.

A SOM nutricionista

Promovem la salut des d’una visió integrativa i coherent amb la finalitat d’educar i acompanyar-te perquè a través d’uns bons hàbits alimentaris i d’estil de vida, aconsegueixis una millora en la qualitat de vida i la salut.

Farmacèutica i Nutricionista

Sara Oduber Martorell

Graduada en farmàcia i nutrició. Apassionada de la nutrició clínica i especialitzada en nutrició oncològica i nutrició en patologies digestives.

D’adolescent em varen diagnosticar celiaquia. Recordo bé els dubtes que van sorgir a l’hora d’anar comprar, preparar els àpats, menjar fora de casa…va ser tot un món. I no us negaré que la propia experiència ha estat la principal motivació per especialitzar-me i no deixar de formar-me en patologies digestives.
L'altre punt d'inflexió a la meva carrera professional va ser començar a treballar en l'àmbit hospitalari i veure que la nutrició pot aportar beneficis als malalts fràgils i amb especial atenció els que están lluitant contra el càncer. Això em va animar a formar-me i especialitzar-me en la nutrició oncològica. I és que, a través de l'alimentació podem millorar l'efectivitat dels tractaments i minimitzar els efectes secundaris.
Com estil de vida m'agrada el concepte Slow Life, aquest m'acompanya en el meu dia a dia. En l'àmbit nutricional aquest concepte es tradueix en l’adquisició d'uns bons hàbits alimentaris treballant des de la mentalitat, conèixer el binomi aliments-emocions, prendre consciència i mantenir una bona relació de tots aquests elements.
Aquest últim punt m’agrada treballar-lo a través de planificacions personalitzades complementades amb de sessions de coaching nutricional, un altre de les nostres especialitzacions. Si tens ganes de fer un canvi, vull acompanyar-te en aquest camí.
Dietista-Nutricionista

Ariadna Mallol Ragolta

Graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona. Especialitzada en nutrició renal i en nutrició i salut hormonal femenina.

Una alimentació adequada y uns hàbits de vida saludables son essencials pel correcte tractament d’algunes patologies (diabetis, hipertensió, obesitat, malalties digestives, renals, entre moltes altres). Soc una apassionada de la nutrició clínica i a dia d’avui treballo a la Clínica Girona amb pacients que pateixen alguna malaltia renal i/o estan sotmesos a hemodiàlisi, adaptant l’alimentació a les seves condicions i acompanyant-los en tot el procés.
Entendre la importància que té l’alimentació en les diferents etapes de la vida i determinades patologies, m’ha dut a especialitzar-me en nutrició i salut hormonal femenina. Un estil de vida saludable és essencial per un bon estat hormonal i així afavorir la fertilitat, preparar el cos per la concepció i poder disfrutar de l’embaràs i la lactància.
No entenc de dietes estrictes però sí que entenc la salut des d’una visió integrativa i coherent i el meu objectiu és educar, empoderar i acompanyar a les persones perquè a través de l’alimentació i uns bons hàbits aconsegueixin una millor qualitat de vida i salut.

Formació:
- 2022: Especialització en Patologia Renal. Norte Salud Nutrición.
- 2022: Curs Expert en Patologies Digestives Presencial. Experto en Nutrición.
- 2022: Curs de Lactància Materna Essencial. Edulacta.
- 2021-2022: Postgrau en Nutrició i Salut Hormonal de la Dona. ICNS.
- 2017-2021: Grau en Nutrició Humana i Dietètica. Universitat de Barcelona.

Els nostres objectius

No ens centrem en perdre pes si no en entendre les necessitats de l’organisme en els diferents moments i etapes de la vida. No creiem en les dietes restrictives sinó que busquem canvis progressius i que et siguin fàcils. Cada procés és únic i per tot això, adaptem la nostra estratègia en funció de les teves necessitats.

Coneixent cada cas podrem entendre quina alimentació et beneficia més, podrem ajudarte
en moments de malaltia o problemes digestius, a potenciar la fertilitat, a aprendre a
conviure i normalitzar una intolerància o al·lèrgia alimentària o simplement contribuir a
tenir una bona qualitat de vida a través d’adquirir bons hàbits i és que “volem que la
salut sigui un reflex dels nostres hàbits alimentaris”.

Formació

Sara Oduber Martorell

Sempre he cregut que per donar un bon servei s’ha d’estar ben format i actualitzat. Aquest és un breu resum del que he anat fent

– 2007: Grau en farmàcia Universitat de Barcelona

– 2014: Grau en nutrició humana i dietètica Universitat Ramon Llull

– 2017: Màster en Nutrició Clínica en Medicina Universitat Cardenal Herrera

– 2018: Curs Coaching Nutricional Nutritional Coaching Institute

– 2018: Soporte Nutricional en Paciente con Càncer ICO

– 2020: Curs Low FOODMAP Diet for IBS Monash University

– 2020: Curs Tratamiento Nutricional del Paciente Quirúrgico Educational Surgery

– 2020: Curs Nutrición para el Síndrome Intestino Irritable, Enfermedad Inflamatoria Intestinal y patologías intestinales Medicarama, Nutridigestivas

– 2021: Experto en Intolerancias Alérgicas GHM Health Consulting

– 2021: Curs d’especialització en nutrició en el pacient crític, SEFH

– 2022: Abordaje Psicológico y Nutricional de los Problemas de Alimentación Medicarama

– 2022: Curso Experto en Patologías Digestivas Presencial. Experto en Nutrición

– 2022: Curso Patologías Intestinales Presencial . NutriDigestivas.Curso

– 2022: I Curso de Fármacos y Enfermedad Renal. Servicio de Farmacia del Hospital Universitario Vall d’Hebron. Barcelona

– 2022: Curso Online Avanzado de Nutrición Clínica, SEFH

Sara Oduber martorell Girona nutricio dieta menjar sa foodlover