SERVEIS

SERVEIS

SERVEIS

Nutricion clinica nutrcio
Nutricion clinica nutrcio

Nutrició Clínica:

Tractament dietètic emprat com a mètode preventiu o bé com a part del procediment terapèutic de diversos processos patològics com Diabetis, Hipertensió, Àcid Úric, Hipercolesterolèmia, Sobrepès, entre d’altres. A través de l’alimentació podem fer front a la patologia aplicant canvis en els paràmetres nutricionals tant qualitatius com quantitatius.

Digestiva dieta nutricion nutricio
Digestiva dieta nutricion nutricio

Nutrició Digestiva:

Pateixes alguna intolerància alimentària? (Lactosa, Fructosa, Sorbitol, etc), Celiaquia, Sensibilitat al Gluten No Celíaca (SGNC), Malalties Inflamatòries Intestinals, Còlon Irritable o Reflux Gastroesofàgic? A través d’un pla nutricional es poden minimitzar els efectes de les patologies digestives i aprendrem unes pautes que ens aportaran una millora de la vida diària i benestar.

cancer dieta nutricion nutricio
cancer dieta nutricion nutricio

Nutrició oncològica:

La finalitat de l’alimentació en el càncer no només ha de ser la d’aportar suficients nutrients i energia pel funcionament i regeneració dels teixits, sinó l’ajuda per combatre els símptomes de la pròpia malaltia, així com revertir els efectes secundaris dels tractaments oncològics (cirurgia, farmacoteràpia, quimioteràpia, radioteràpia, teràpia hormonal, immunoteràpia o tractaments biològics) per evitar l’aparició de processos metastàsics. Seguir un pla nutricional específic també ens serveix com a instrument per la prevenció de la simptomatologia que pot donar-se durant aquest període.

Embarazada lactancia lactant emberaç
Embarazada lactancia lactant emberaç

Nutrició en l'embaràs, la lactància i la concepció:

L’alimentació pot jugar un paper important durant aquestes tres etapes, començant per ajudar a augmentar la fertilitat tant per les dones com pels homes durant la concepció. Durant l’embaràs es produeixen canvis evidents en la dona, i és el millor moment per adquirir hàbits alimentaris que després s’implementin a nivell familiar i que es mantinguin durant la lactància. Seran un suport clau per a una bona salut i evitar deficiències en aquestes etapes. És important també entendre la nutrició des d’edats inicials com en la infància i etapes del creixement, així com la introducció d’aliments i les quantitats recomanades.

coaching nutricional nutricion ayuda comer
coaching nutricional nutricion ayuda comer

Coaching nutricional:

“Les persones podem aconseguir tot allò que ens proposem. Totes les fites que vulguis assolir les pots aconseguir a través de l’actitud i el pla d’acció adequat”. El nostre objectiu és acompanyar-te en aquest procés facilitant el descobriment dels recursos que necessites, la motivació i la superació dels obstacles com l’alimentació emocional. A través de sessions de coaching nutricional et proporcionarem recursos que et facilitaran el camí cap a l’èxit.

vegano cambio canvi vega vegetaria vegetariano
vegano cambio canvi vega vegetaria vegetariano

Canvis alimentaris: veganisme, vegetarianisme, etc.

Vols començar un canvi de dieta? Aquesta és una decisió important, d’aquí la rellevància d’assessorar-se per assegurar-nos que no tindrem mancances nutricionals. Obtenir una orientació de com planificar els àpats i adquirir nous hàbits ens ajudarà a persistir en el procés del canvi, perquè tot i que adquirir nous hàbits no és fàcil, l’esforç té la seva recompensa.

deporte esport dieta
deporte esport dieta

Nutrició Esportiva:

Un dels principals objectius dels esportistes és mantenir una massa i composició corporal adequada per obtenir els millors resultats en la seva modalitat, per això és bàsica la planificació Nutricional diferenciant cada una de les fites Esportives que marquen el calendari d’aquests professionals o amateurs. La suplementació esportiva pot utilitzar-se com una eina més en el camí de l’èxit, ara bé, sempre cal que sigui personalitzada perquè cada esportista és diferent en cos, disciplina en que competeix i sobretot, digestivament.