La nutrició i el benestar

Farmàcia i nutrició benestar

Amb un peu a la farmàcia i un altre a la nutrició he après que la salut es basa en tres pilars fonamentals, l’alimentació, l’activitat física i el benestar emocional.

Per davant meu han passat molts pacients que buscaven des d’un canvi físic, una millora de l’alimentació, un benestar digestiu o un òptim rendiment esportiu, i sempre acabo arribant a la mateixa conclusió, que aquests tres pilars estan relacionats entre sí i que cada un d’ells és imprescindible pel bon funcionament del nostre organisme.

Entendre i treballar aquesta relació entre la nutrició, l’activitat física i el psique ha despertat en mi tot un seguit d’inquietuds i ha estat el detonant per voler seguir ampliant coneixements i engegar aquest projecte.

Som Nutricionista Girona

Nutrició, benestar, alimentació i salut!

UNA MICA

DE CURRÍCULUM

TRAJECTÒRIA

Graduada en Farmàcia a la Universitat de Barcelona, Nutrició Humana y Dietètica a la Universitat Ramon Llull i amb l’especialització de Màster en Nutrició Clínica a la Universitat Cardenal Herrera he seguit ampliant coneixements a través de cursos específics com el de soporte nutricional del paciente con cáncer impartit per l’ ICO, cursos de Coaching Nutricional i intel·ligència emocional impartits pel Nutritional Coaching Institut entre d’altres. Sara Oduber Martorell

La meva trajectòria professional m’ha portat a ser responsable del servei de nutrició clínica donant el suport nutricional del pacient oncològic, UCI, cirurgia digestiva i malalt fràgil a la Clínica Diagonal (Esplugues, Barcelona).

Actualment estic exercint a l’Hospital de Palamós com adjunt del servei de farmàcia  on em responsabilitzo de la nutrició artificial i a la Clínica Bofill a la Unitat del Còlon i Intestí irritable a càrrec del Dr. Aldeguer.

A Girona, la meva ciutat natal, compto amb consulta pròpia on podeu sol·licitar hora per la vostra visita si esteu interessats en algun dels serveis.