Anna Triola Puig

Exerceixo de farmacèutica des de fa deu anys i considero que la salut és el més important. L’alimentació, l’exercici físic i els hàbits adequats per a cada persona són bàsics per viure una vida sana i plena. Fa anys em vaig endinsar en el món de la nutrició per poder assessorar millor a les persones que atenia a la farmàcia.

Com a farmacèutica i nutricionista esportiva, em dedico a fusionar els coneixements farmacèutics amb la nutrició per optimitzar la salut i el rendiment físic dels pacients. La meva passió es tradueix en proporcionar assessorament personalitzat per millorar la salut global i potenciar les capacitats físiques.

La meva especialització en nutrició esportiva em permet desenvolupar plans dietètics adaptats a les necessitats específiques dels esportistes, assegurant una nutrició equilibrada que potenciï el seu rendiment i acceleri la seva recuperació.

Amb una perspectiva holística, integro la meva experiència com a farmacèutica i la de nutricionista esportiva per oferir un enfocament integral cap a la salut i el benestar de les persones.

SOM Nutricionista esport nutricio esportiva

Especialista en Nutrició Clínica, Esportiva, Canvi d'Hàbits…

Formació nutrició nutricionista

Formació

• 2007-2012 Grau en Farmàcia. Universitat de Barcelona.
•  2016-2017 Postgrau en Farmacologia, Nutrició i Suplementació en l’Esport. Universitat de Barcelona.
2017 Curs de Farmàcia, Ortopèdia i Esport. Ortogrup.
• 
2018 Cursos de Comunicació i PNL (Programació Neurolingüística). La Casa Cultura de Girona.
2019 Curs sobre Salut Digestiva Pileje
•  2020 Curs de Transtorns digestius. Solucions en micronutrició i fitoteràpia. Pileje.
• 
2021 Curs de primers auxilis. Creu Roja.
• 
2023 Curs de Nutrició Esportiva. Universitat Oberta de Catalunya.

Promovem la salut des d’una visió integrativa i coherent amb la finalitat d’educar i acompanyar-te perquè a través d’uns bons hàbits alimentaris i un estil de vida saludable, aconsegueixis millorar la teva qualitat de vida.