Com treballem

A SOM, la nostra missió és oferir un enfocament nutricional personalitzat per ajudar-te a assolir els teus objectius de salut i benestar.

Creiem que cada individu és únic, amb necessitats específiques i un camí propi cap a una vida més saludable. Així, el nostre enfocament es basa en la comprensió profunda de cada pacient i l'adaptació dels nostres serveis per satisfer les seves necessitats úniques.

Sessió Inicial de Valoració:

Comencem amb una Sessió Inicial de Valoració, una oportunitat per explorar el teu historial mèdic i dietètic en profunditat. Aquesta sessió, que dura entre 60 i 90 minuts, ens permet entendre les teves necessitats clíniques i establir les bases per assolir els objectius desitjats.

Enfocament Personalitzat:

No creiem en pautes generalitzades. Cada pacient rep un enfocament personalitzat basat en les seves preferències, hàbits i objectius específics. Avaluem tot, des del teu estil de vida fins als teus objectius de salut, per crear un pla nutricional adaptat exclusivament per a tu.

Establiment d'Objectius:

Col·laborem activament amb tu per establir objectius realistes i inspiradors. Això no només implica canvis en la dieta, sinó també la incorporació de pràctiques que s’ajustin al teu estil de vida. Creiem que el camí cap a una vida més saludable ha de ser sostenible i adaptat a les teves necessitats.

Acompanyament en la Transformació:

Estem compromesos a ser-hi per a tu durant tot el teu viatge cap a una millor salut. Amb el suport continuat dels nostres professionals, et guiaran i t’empoderaran perquè prenguis decisions informades sobre la teva alimentació i benestar general.

Estem aquí per guiar-te cap a una vida més saludable i feliç. A SOM, reconeixem la importància de triar el professional de salut adequat per a les teves necessitats úniques.

Cada un dels nostres nutricionistes, Sara, Ariadna, Abril i Anna, aporta una àmplia experiència i dedicació per ajudar-te a assolir els teus objectius nutricionals.

Triar el Teu Professional:

Cada botó a continuació et porta al calendari personalitzat del respectiu nutricionista. A través d'aquesta connexió directa, pots agendar la teva cita i començar el teu viatge cap a una millor salut amb el professional que millor s'ajusti a les teves necessitats.

Recorda que cada nutricionista té una especialitat diferent.

T'ajudem a triar?

TRUCA'NS

Promovem la salut des d’una visió integrativa i coherent amb la finalitat d’educar i acompanyar-te perquè a través d’uns bons hàbits alimentaris i un estil de vida saludable, aconsegueixis millorar la teva qualitat de vida.