Ariadna Mallol Ragolta

Graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona. Especialitzada en nutrició digestiva, renal i en nutrició i salut hormonal femenina.

Una alimentació adequada i uns hàbits de vida saludables son essencials pel correcte tractament d’algunes patologies (diabetis, hipertensió, obesitat, malalties digestives, renals, entre moltes altres). Soc una apassionada de la nutrició clínica i a dia d’avui treballo a la Clínica Girona amb pacients que pateixen alguna malaltia renal i/o estan sotmesos a hemodiàlisi, adaptant l’alimentació a les seves condicions i acompanyant-los en tot el procés. També m’agrada divulgar sobre nutrició i alimentació per acostar nous coneixements, basats en l’evidència científica, a la població. Per això, he realitzat diferents tallers teòrics i pràctics en escoles, empreses i també a personal sanitari.

Entendre la importància que té l’alimentació en les diferents etapes de la vida i determinades patologies, m’ha dut a especialitzar-me en diferents àmbits de la nutrició.

No entenc de dietes estrictes però sí que entenc la salut des d’una visió integrativa i coherent i el meu objectiu és educar, empoderar i acompanyar a les persones perquè a través de l’alimentació i uns bons hàbits aconsegueixin una millor qualitat de vida i salut.

Nutricionista SOM dieta dona nutricio

Especialista en Nutrició Clínica, Digestiva, Patologia Renal i Salut Hormonal de la Dona

Formació nutrició nutricionista

Formació

• 2024: Curs Tractament Dietètic-Nutricional en TCA i Obesitat. Academia Aleris.
• 2023: Curs Acompanyar la Lactància Materna com a D-N. Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya.
• 2023: Curs Actualització Malaltia Renal Crònica. Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya.
• 2023: Curs Expert en Salut Femina i Fertilitat. Experto Nutrición.
• 2022: Especialització en Patologia Renal. Norte Salud Nutrición.
• 2022: Resolució de Casos Pràctics: Pacient Renal. Academia Aleris.
• 2022: Curs Expert en Patologies Digestives Presencial. Experto en Nutrición.
2022: Curs de Lactància Materna Essencial. Edulacta.
2022: Postgrau en Nutrició i Salut Hormonal de la Dona. ICNS.
2021: Grau en Nutrició Humana i Dietètica. Universitat de Barcelona.

Promovem la salut des d’una visió integrativa i coherent amb la finalitat d’educar i acompanyar-te perquè a través d’uns bons hàbits alimentaris i un estil de vida saludable, aconsegueixis millorar la teva qualitat de vida.