Abril Teixidor Casellas

Com graduada en Nutrició Humana i Dietètica, la meva especialització abasta nutrició clínica, canvis d’hàbits alimentaris i el maneig de patologies cardiovasculars i lipedema. A més d’impartir coneixements en el Cicle Formatiu de Grau Superior de Dietètica, la meva investigació doctoral se centra en la qualitat de vida dels adolescents, explorant la influència de l’alimentació i altres factors socials.

La nutrició clínica no és només el meu camp d’estudi, sinó la meva passió. L’alimentació és fonamental per al benestar, transcendint edats i condicions. El meu enfocament és empoderar les persones amb un estil de vida saludable, basat en hàbits renovats. Així mateix, integro tècniques de Coaching nutricional per a una millor gestió emocional en les eleccions alimentàries.

Sóc conscient de la importància de les emocions en les decisions sobre menjar. Amb l’ús de tècniques de Coaching nutricional, guio els pacients cap a una comprensió més profunda i una millor gestió emocional, adaptant plans nutricionals únics per a cada persona.

SOM Nutricionista coaching nutrcional adolescents clínica

Especialista en Nutrició Clínica i Familiar, Canvi d'Hàbits, Patologies Cardiovasculars, Lipademes, Coaching...

Formació nutrició nutricionista

Formació

• 2023. Curs “Estandarización del proceso del cuidado nutricional” Instituto IIDENUT.
• 2023. Curs Salut Comunitària per a professionals. Organitzat per la Agència de Salut Pública de Catalunya.
• 2023. Participació a les IV Jornades d’Innovació Docent. Presentació d’una comunicació i article científic. Universitat de San Jorge.
• 2023. Assistència a Jornades Malaltia Celíaca i Sensibilitat al gluten. Associació Celíacs de Catalunya.
• 2023. Curs Consell alimentari en la infància i adolescència. Agència de Salut Pública de Catalunya.
• 2022 Curs d’alimentació i càncer. Academia Española de Nutrición y Dietética.
• 2021 Curs Nutricional Coaching. Nutricional Coaching.
• 2020. Curs de nutrició i trastorns digestius. Academia Española de Nutrición y Dietética.
• 2020 Curs higiene de les mans. Gencat.

Promovem la salut des d’una visió integrativa i coherent amb la finalitat d’educar i acompanyar-te perquè a través d’uns bons hàbits alimentaris i un estil de vida saludable, aconsegueixis millorar la teva qualitat de vida.