Equip

A SOM volem ajudar-te a aconseguir els teus objectius d’una manera Senzilla, Òptima i amb una bona Mentalitat.

Abril Teixidor Casellas SOM Nutricionista
Nutricionista i Dietista

Abril Teixidor Casellas

Graduada en Nutrició Humana i Dietètica. Amb gran interès en la investigació centrada en la qualitat de vida dels adolescents. Especialitzada en canvis d’hàbits alimentaris, nutrició clínica…
Anna Triola Puig SOM Nutricionista
Farmacèutica i Nutricionista Esportiva

Anna Triola Puig

Graduada en Farmàcia i Postgrau en Farmacologia, Nutrició i Suplementació en l’Esport per la Universitat de Barcelona. Especialitzada en Nutrició Esportiva.
Ariadna Mallol Regolta SOM Nutricionista
Nutricionista i Dietista

Ariadna Mallol Ragolta

Graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona. Especialitzada en nutrició renal i en nutrició i salut hormonal femenina.
Sara Oduber Martorell SOM Nutricionista
Farmacèutica i Nutricionista

Sara Oduber Martorell

Graduada en farmàcia i nutrició. Apassionada de la nutrició clínica i especialitzada en nutrició oncològica i nutrició en patologies digestives.

Els nostres objectius

No ens centrem en perdre pes si no en entendre les necessitats de l’organisme en els diferents moments i etapes de la vida. No creiem en les dietes restrictives sinó que busquem canvis progressius i que et siguin fàcils. Cada procés és únic i per tot això, adaptem la nostra estratègia en funció de les teves necessitats.
Coneixent cada cas podrem entendre quina alimentació et beneficia més, podrem ajudarte en moments de malaltia o problemes digestius, a potenciar la fertilitat, a aprendre a conviure i normalitzar una intolerància o al·lèrgia alimentària o simplement contribuir a tenir una bona qualitat de vida a través d’adquirir bons hàbits i és que “volem que la salut sigui un reflex dels nostres hàbits alimentaris”.
T'AJUDEM

Promovem la salut des d’una visió integrativa i coherent amb la finalitat d’educar i acompanyar-te perquè a través d’uns bons hàbits alimentaris i un estil de vida saludable, aconsegueixis millorar la teva qualitat de vida.